Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Od absolventky PF UK lze těžko očekávat, že by volila Trumpa

0 0
možnosti

Pani Markétko Cenkerová. Pan Lubomir vam to o Trumpovi napsal presne.

Zde je jeho vidina az se po druhe stane prezidentem. Zkontroluje zda vsichni v NATO delaji jak maji. Se vsim a presne s temi 2% DPH. On, v USA vystupnuje obrany schopnost sve zeme presne, jak to udelal Reagan. Vyzbroji svoji zemi tim nejmodernejsim do takove sily, ze i Putin bude dlouho uvazovat o svych planech.

Trump nepovede valku typu Vietnamu , ba ani typu Iraku. Jen da najevo svuj umysl pouziti dronu ci nizsko letajicich raket, kdy neda moznost privest americkeho vojaka v rakvy nebo zmrzaceneho. To udelal po zniceni ISIS ve vychodni Syrii. Ti tri, ktere nechal zlikvidovat, ukazal Iranu, ze s nim si nesmi hrat.

To je realisticky Trump. To vi mnoho americanu. Otazkou je, bude to stacit ke zvoleni??? Ja doufam. Proc?? To uz je jine teme. To az priste a pod jinym clankem.

1 0
možnosti
Foto

Pane Limo, dekuji Vam za nazor. Preji si, aby to bylo tak jak rikate, ale bojim se, ze tohle je obrazek Donalda Trumpa ktery si sam preje prezentovat, realita je ale jinde. To aby clenske staty splnovaly svuj zavazek NATO byl jen jeden z jeho pozadavku, druhy pozadavek bylo prave opusteni principu kolektivni obrany NATO. S jeho pratelskymi vazbami na Rusko se ani nemusi snazit Rusko nejak strasit. A jeho takticke zasluhy se tezce precenuji,udelal radu vaznych chyb viz. napr. naprosto zbytecna eskalace se Severni Koreou, nebo to, ze nenabidnul zadnou pomoc Hong Kongu. Nevidim v nem postavu silneho prezidenta, spis snadno zmanipulovatelnou figurku v rukou Putina.

0 0
možnosti

Komentovat to nebudu. Asi se na noc už obléknu do černého.

0 0
možnosti

Vcelku pesimistický výhled. Je však potřeba vzít v úvahu, že stejně jako dnes Rusko straší jadernými zbraněmi, může podobně strašit i NATO, kdyby se Putin pokoušel pokračovat ve svých výbojích dále do Evropy. K podobné situaci, jaká nastala v počátcích druhé světové války, kdy Hitler svojí bleskovou válkou obsadil prakticky celou Evropu, už nemůže dojít.

1 0
možnosti
Foto

NATO zas tak impresivni jaderny arzenal nema. A kdo vi, kdyz nam za par let do Evropy prdne atomovku, jak moc budou ostatni svetove velmoci motivovane reagovat..?

0 0
možnosti
Foto

Absolventka PF UK skloňující NATO.

2 2
možnosti
Foto

Tak neumim slonovat, to je toho jestli jste si z clanku odnesl jen tohle, tak jste toho tedy moc nepochopil...

3 0
možnosti

Otázkou je, nakolik je závazkům v NATO oddaná naprostá většina jeho evropských členů. Chápu, že pro mnohé je jen představa alespoň částečné zodpovědnosti za svůj osud noční můrou. Vždyť je to tak jednoduché. USA to udělají, zaplatí a my do nich budeme kopat že jsou fuj.

5 1
možnosti
Foto

Naprosto souhlasim, je nutne k zavazkum k NATO prevzit zodpovednost.

3 0
možnosti

ja tomu neverim, to je stejne straseni jako pred brexitem. to by clovek rekl podle tech clanku, ze kdyz projde brexit, druhy den se objevi godzilla a znici londynpodle me se po vitezstvi trumpa nic z toho co pisete nestane...

2 1
možnosti
Foto

Brexit Velke Britanii nesmirne uskodil, rada lidi ma dve prace a i tak financne neutahne domacnost. Ja z Britanie musela odejit, protoze nebyla prace. Doted dostavam nabidky recruiteru na "lukrativni" pozice za zlomek mzdy, jakou clovek dostane v Nemecku. A nelepsi se to s nimi.

0 1
možnosti

J20a74n 35M39a25r29e47k

30. 11. 2023 5:11

Tak jste si kopla do USA, tak můžete jít spokojeně spát.

1 2
možnosti

Nic si nenalhávejme.

Za současnou situaci na Ukrajině může především NATO a USA.

Za eskalací posledních konfliktů v Sýrii, Afganistánu, Iráku, Lybii i Izraeli, Rusko nestálo.

2 4
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1530x
Absolventka PF UK, v současnosti žiji a pracuji v Německu.

Seznam rubrik