Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

R^

Markéto, tady se Církev prohřešila proti svým věřícím, udělala z Boha strašáka!

Bůh je Láska a Pravda! Nechte se vést Bohem (v konfrontaci s církevním pohledem). Církev sešla z cesty pravé, vzdálila se Ježíši Kristu! Musíme se my věřící i celá Církev navrátit k Ježíši Kristu! To je náš úkol v Pravdě a Lásce! Erotika a sex jsou dary Boží!

:-)

1 0
možnosti
BG

O duvod vic nepodlehat nejakemu nabozenstvi. To, ze ma clovek kriz na krku, neznamena, ze je to clovek moralni a mravni. A ja se nerad nechavam spoutavat nejakymi hloupymi pravidly. Ziju si po svem a zaroven v mezich zakona. :-)

1 1
možnosti
JP

J38o64s89e79f 49P50o80t80r

26. 1. 2020 20:54

V ČR se rozvádí a rozchází na 50% dvojic. Psychologové tvrdí, že pro manželství se nehodí asi tak 5% hysterky , alkoholici, nepřízpůsobiví.. To znamená, že 45% dvojic se rozchází bez vážného důvodu , to znamená hlavně proto, že nezvládají sexuální život. Rozvodoví soudci mluví o tom, že rozvody jsou neustále agresivnější a krutější.

Sex prostě není stejný jako se dobře navečeřet, člověk není náhodná inkarnace opice, kromě těla má i duši.

Při nezvládnutí sexu člověk ztrácí sebeúctu k sobě a úctu k partnerovi. Ztráta sebeúcty a úcty nutně vede k nenávisti vůči sobě a vůči partnerovi . Rozchody jsou největší bolestí, kterou člověk v životě zažije, tvrdí se, že takovou situaci v průměru zažije třikrát. Jeho srdce potom ztvrdne a člověk jen přežívá, místo aby žil.

Podle statistických údajů onanuje 90% mužů a podobné procento žen. Myslíte si, že takový národ je zdravý, když většina nemá vůči sobě sebeúctu a ve stáří začnou své tělo nenávidět ?.

Katolická církev navazuje na morální zásady Hebrejců, to znamená, že zkoumá člověka po 3 tisíce let a protože člověka dobře pozná, tak vytýčila vůči sexu tvrdé mantinely.

Asi tak před 50, 70 lety přišla sexuální revoluce, která řekla, žádné omezení vůči sexu, křesťanské omezování sexu je nemoderní a zpátečnické, cílem života je mít co nejvíce orgasmů, kdykoliv s kýmkoliv.

Dneska vám nikdo žádné mantinely nestanovuje, tak klidně do těch orgasmů.

1 1
možnosti
SM

Odporúčam ešte beletriu: David Lodge: Poprask v Britském muzeu. Je to síce akože humoristicke dielo, ale je presne k téme. Keď som to niekedy v osemdesiatych rokoch čítala, usúdila som, že katolíci jednoducho mučia svoje ovečky.

3 1
možnosti
Foto

Smí se dělat toliko za účelem dělání dětí a jedinou přípustnou metodou antikoncepce je počítání plodných a neplodných dnů. A snad ještě přerušovaná soulož.

1 1
možnosti
SM

Prerušovana súlož sa hodnotí ako hriech. Onanov hriech.

0 0
možnosti
  • Počet článků 15
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 1530x
Absolventka PF UK, v současnosti žiji a pracuji v Německu.

Seznam rubrik